غذاهای رژیمی با دستور پخت لسانته
سوپ مرغ و سبزیجات (شام2)
برای تهیه سوپ مرغ و سبزیجات می‌توانید از سبزیجات تازه مانند هویج، ففل دلمه، نخود سبز، کدو سبز و گوجه فرنگی به همراه مرغ استفاده کنید. هر کدام از مواد اولیه مورد نظر خود را شسته، خرد کرده و در ظرفی بریزید. به اندازه دلخواه روی آن آب بریزید و بگذارید با شلعه ملایم بپزد. در زمان طبخ سوپ مرغ و سبزیجات از روغن زیتون استفاده کنید. توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی می‌تواند کالری اضافه‌ای به غذای شما بدهد. بر این اساس بهتر است به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.

مرغ و اسفناج پنیری (شام 2)
برای تهیه مرغ و اسفناج پنیری، پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. سپس سینه مرغ را تکه تکه کنید و به همراه سیر رنده شده به پیاز اضافه کنید. نمک و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید. اسفناج خرد شده به همراه پنیر لبنه را به مواد اضافه و در نهایت نیز درب قابلمه بگذارید. اجازه دهید تا مواد کاملاً بپزد.

مرغ و اسفناج پنیری (شام 2)
برای تهیه مرغ و اسفناج پنیری، پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. سپس سینه مرغ را تکه تکه کنید و به همراه سیر رنده شده به پیاز اضافه کنید. نمک و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید. اسفناج خرد شده به همراه پنیر لبنه را به مواد اضافه و در نهایت نیز درب قابلمه بگذارید. اجازه دهید تا مواد کاملاً بپزد.

مرغ و اسفناج پنیری (شام 2)
برای تهیه مرغ و اسفناج پنیری، پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. سپس سینه مرغ را تکه تکه کنید و به همراه سیر رنده شده به پیاز اضافه کنید. نمک و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید. اسفناج خرد شده به همراه پنیر لبنه را به مواد اضافه و در نهایت نیز درب قابلمه بگذارید. اجازه دهید تا مواد کاملاً بپزد.

پیتزا سبزیجات (شام2)
خمیر مخصوص پیتزا را در کف ظرف قرار دهید. سس گوجه را همراه با پودر سیر و فلفل به خمیر پیتزا بمالید. قارچ، زیتون، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و ذرت را روی خمیر پیتزا قرار دهید. در نهایت روی مواد پنیر پارمسان بریزید و پیتزا را برای مدت 15 دقیقه در فرد 200 درجه قرار دهید تا کامل بپزد.

سوپ شیر (شام3)
سینه مرغ را آب پز کرده و سپس ریش ریش کنید. کمی از آب مرغ را نگه دارید. در ظرف جداگانه‌ای پیاز را با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. قارچ، مرغ ریش ریش شده، هویج و جو پرک را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آب مرغ را به مواد اضافه کنید تا مواد به خوبی ترکیب شده و تفت بخورد. سپس 3 لیوان شیر و 1 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و در قابلمه را چند دقیقه بگذارید تا شیر جوش آید. بعد از جوش آمدن شیر، در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مراقب باشید شیر سر نرود. نیم ساعت بعد مقداری خامه را با سوپ در ظرف جداگانه‌ای مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید. بعد از نیم ساعت سوپ شیر آماده سرو است.

سوپ شیر (شام3)
سینه مرغ را آب پز کرده و سپس ریش ریش کنید. کمی از آب مرغ را نگه دارید. در ظرف جداگانه‌ای پیاز را با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. قارچ، مرغ ریش ریش شده، هویج و جو پرک را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آب مرغ را به مواد اضافه کنید تا مواد به خوبی ترکیب شده و تفت بخورد. سپس 3 لیوان شیر و 1 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و در قابلمه را چند دقیقه بگذارید تا شیر جوش آید. بعد از جوش آمدن شیر، در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مراقب باشید شیر سر نرود. نیم ساعت بعد مقداری خامه را با سوپ در ظرف جداگانه‌ای مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید. بعد از نیم ساعت سوپ شیر آماده سرو است.